Bring your own Barbecue - kennismaking nieuwe leden

zaterdag 7 juli 2018

 
Vervolgdata
zaterdag 15 september 2018
Locatie
clubschip Durgerdam
 

Bring your Own Barbecue: de vereniging (evenementencommissie en/of familiedagen) zorgen voor 2 gasbarbecues. Je neemt je eigen eten mee en de bar is (als elke zaterdag) open.

Een van de rituelen van Zeilvereniging het Y is de z.g.g. BYOBQ. - Bring Your Own Barbecue. De naam is misleidend, want de Barbecue is nou juist wat je niet hoeft mee te nemen. Onze vereniging heeft die namelijk altijd paraat staan. Wat we wel zelf meenemen is het een en ander om erop te roosteren.

Het komend seizoen zijn er twee data waarop dit festijn plaatsvindt, in onze haven te Durgerdam: Op Zaterdag 7 Juli, en op Zaterdag 15 September, vanaf ongeveer 17:00 uur, beginnend met een borrel. De eerste van de twee is speciaal bedoeld voor nieuwe leden om informeel en feestelijk kennis te maken met onze vereniging, voor zover ze dat nog niet hebben gedaan natuurlijk. Nieuwe leden zijn dus hierbij met nadruk genodigd! ‘Oude’ leden komen natuurlijk kennismaken met de nieuwe! DUS: SAVE THE DATE!!!

Het is niet verplicht om over het water te komen. Op de fiets mag natuurlijk ook. De bar is, zoals ieder zaterdag geopend, dus je hoeft alleen wat te roosteren en wat te praten mee te nemen. De leden die met de boot naar de BYOB willen komen in de haven van Durgerdam kunnen gebruik maken van 2 gratis ligdagen als passant.

We hopen je te mogen ontmoeten met mooi weer en weinig wind...