Familie Weekend

zaterdag 2 juni 2018

 
Vervolgdata
zondag 3 juni 2018, zaterdag 7 juli 2018, zondag 8 juli 2018, zaterdag 15 september 2018, zondag 16 september 2018
Tijd
13:00 tot 22:00 uur
Locatie
Haven Durgerdam
 
 

Het idee: Zaterdag na het boodschappen doen en na het sporten van de kinderen, verzamelen we met het gezin op de boot in Durgerdam.

Op de haven gaan we ons vermaken met zeilbootjes, zwemmen, wellicht gezamenlijk wat eten en misschien zelfs een film kijken.
Joop en Michiel staan afgewisseld door hun vrouwen achter de bar en al naar gelang weer en enthousiasme regelen we een gezamenlijke maaltijd en een gezellige avond in en rond het clubschip. Ondertussen zijn de kinderen lekker met elkaar alle soorten van watersport of andere activiteiten aan het bezigen (of ze zitten op hun Ipad te rommelen).
Ook op zondag zetten we deze formule nog even voort, om 10.00 uur een gezamelijk ontbijtje voor het clubschip met gebakken eieren en spek, totdat iedereen aan het eind van de middag weer zijns weegs gaat.
Kortom niets moet, je hoeft nergens voor in te schrijven of aan mee te doen, maar er zijn kinderen en families op de haven die graag met z’n allen gebruik maken van de fijne faciliteiten die onze zeilvereniging te bieden heeft.
En last but not least, iedereen is natuurlijk van harte welkom, ook zonder kinderen !!!
Tot dan,
 
Joop en Michiel 
P.S. De leden die met de boot naar het familieweekend willen komen in de haven van Durgerdam kunnen gebruik maken van 2 gratis ligdagen als passant.