Clubweekend

zaterdag 18 mei 2019

 
Vervolgdata
zondag 19 mei 2019, zaterdag 29 juni 2019, zondag 30 juni 2019, zaterdag 31 augustus 2019, zondag 1 september 2019, zaterdag 21 september 2019, zondag 22 september 2019
Tijd
15:00 tot 22:00 uur
Locatie
Durgerdam
 

Het eerste clubweekend (voorheen familieweekend) van dit seizoen!

Het idee: Zaterdag na het boodschappen doen en na het sporten van de kinderen, verzamelen we in Durgerdam. Op de haven gaan we ons vermaken met zeilbootjes, zwemmen, wellicht gezamenlijk wat eten en misschien zelfs een film kijken. Joop en Michiel staan afgewisseld door hun vrouwen achter de bar en al naar gelang weer en enthousiasme regelen we een gezamenlijke maaltijd en een gezellige avond in en rond het clubschip. Ondertussen zijn de kinderen lekker met elkaar alle soorten van watersport of andere activiteiten aan het bezigen (of ze zitten op hun Ipad te rommelen).

Ook op zondag zetten we deze formule nog even voort, om 10.00 uur een gezamelijk ontbijtje voor het clubschip met gebakken eieren en spek, totdat iedereen aan het eind van de middag weer zijns weegs gaat.
Kortom niets moet, je hoeft nergens voor in te schrijven of aan mee te doen, maar er zijn kinderen en families op de haven die graag met z’n allen gebruik maken van de fijne faciliteiten die onze zeilvereniging te bieden heeft.
En last but not least, iedereen is natuurlijk van harte welkom, ook zonder kinderen !!!
Tot dan,
Joop en Michiel 
P.S. De leden die met de boot naar het familieweekend willen komen in de haven van Durgerdam kunnen als passant gebruik maken van de gratis ligdagenregeling.