Manoeuvreren voor vrouwen

zaterdag 11 mei 2019

 
Tijd
10:00 tot 18:00 uur
Inschrijfperiode
woensdag 20 maart 2019 t/m woensdag 8 mei 2019
Locatie
Durgerdam
Aantal deelnemers
maximaal 12
 

Ahoy varende vrouw! 

 

Wil jij je verbeteren in het manoeuvreren op de motor of gewoon baas over eigen boot worden? Het is gemakkelijker dan je dacht.

Schroefwerking en een springetje hier of daar heb je na deze workshop zo in de peiling.  De beste stuurvrouw staat niet langer aan de wal maar achter het roer! 

 

Na een stukje theorie en achterhaalde overtuigingen overboord zetten over vrouwen achter het roer gaan we vooral aan de slag met manoeuvreren op het water.  Heel veel boxen in en uit, lage-, hoge- en langs walletjes worden uitvoerig geoefend. En van je fouten kan je leren. 

 

Deze instructie dag motor manoeuvreren wordt  gegeven door Annelies Wichers en Annemiek Wijnbergh in samenwerking met Chris Zwierink. Er wordt op verschillende schepen geoefend. Met en zonder boegschroef.

 

Ps: Omdat vorig jaar de instructeur helaas plots was uitgevallen en er veel animo was, hebben we voor dit jaar 2 instructeurs. De workshop gaat dus gegarandeerd door, mits het weer het natuurlijk niet toelaat. Dan wordt er uitgeweken naar een andere dag. 

 

Om 10 uur starten we op het clubschip met theorie.

 

Kosten: €5,- per persoon op de dag zelf te betalen. 

 

 

 

 

 

Deelnemers