Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale werking van de website.
Instellingen

Dé jachthaven van Amsterdam
Durgerdammerdijk 116A. Havenmeester
 06 5162 8873, marifoon #31.

haven-durgerdam

Y-torenrace 2020 (geannuleerd)

zaterdag 2 mei 2020

 
Vervolgdata
zondag 3 mei 2020
Tijd
10:00 tot 17:00 uur
Locatie
Durgerdam - Markermeer
 

Update 24 maart 2020: Op 23 maart heeft de Nederlandse regering maatregelen verscherpt om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Hierin zit het verbod op evenementen tot 1 juni en het verbod op samenkomst voor gezelschappen. Dit betekend onherroepelijk dat we de seizoensopener van het IJsselmeer/Markermeer dit jaar niet mogen organiseren.

De Y-Torenrace 2020 is afgelast.

Wij wensen iedereen heel veel sterkte in de strijd tegen het virus en we hopen dat deze crisis niet te lang gaat duren. Zet de Y-Torenrace 2021 maar vast in je agenda. Wij hopen jullie dan weer allemaal te mogen verwelkomen.

De wedstrijdcommissie ZV Het Y

 

Zeilvereniging het Y organiseert gedurende het zeilseizoen een aantal wedstrijdevenementen.

De Y-torenrace is de eerste nationale zeilwedstrijd op het IJsselmeer aan het begin van elk zeilseizoen. Traditiegetrouw wordt deze regatta gevaren in het eerste weekend van de maand mei. Inschrijving is mogelijk voor alle gemeten zeiljachten.

 

Heel graag willen we vanuit de wedstrijdcommissie iedereen aanmoedigen om dit jaar in te schrijven voor de Y-Toren Race op 2 en/of 3 mei, desnoods dus voor 1 dag. Naast de Lemsteraken, ORC-klassen en 1/4-tonners kunnen nu dit jaar ook alle ongemeten boten meezeilen in de SW-Klasse. Dus winterzeilers, dinsdagavond zeilers en iedere andere actieve zeiler van Het Y, doe mee en laat zien dat we met onze vereniging ook actief wedstrijdzeilen op ons eigen georganiseerde evenement! Alle informatie vind je op onze website www.ytorenrace.nl en daar kun je je ook meteen inschrijven, inclusief de gezellige en zeer smakelijke BBQ met muziek natuurlijk op de zaterdagavond.

Alleen inschrijven voor de barbecue kan (als Y-lid) ook: kosten 19,50. Inschrijven met een mailtje naar wedstrijdcommissie@zvhety.nl.

Karim Kat, namens de Wedstrijd Commissie