Y-torenrace 2020

zaterdag 2 mei 2020

 
Vervolgdata
zondag 3 mei 2020
Tijd
10:00 tot 17:00 uur
Locatie
Durgerdam - Markermeer
 

Zeilvereniging het Y organiseert gedurende het zeilseizoen een aantal wedstrijdevenementen.

De Y-torenrace is de eerste nationale zeilwedstrijd op het IJsselmeer aan het begin van elk zeilseizoen. Traditiegetrouw wordt deze regatta gevaren in het eerste weekend van de maand mei. Inschrijving is mogelijk voor alle gemeten zeiljachten.

 

Heel graag willen we vanuit de wedstrijdcommissie iedereen aanmoedigen om dit jaar in te schrijven voor de Y-Toren Race op 2 en/of 3 mei, desnoods dus voor 1 dag. Naast de Lemsteraken, ORC-klassen en 1/4-tonners kunnen nu dit jaar ook alle ongemeten boten meezeilen in de SW-Klasse. Dus winterzeilers, dinsdagavond zeilers en iedere andere actieve zeiler van Het Y, doe mee en laat zien dat we met onze vereniging ook actief wedstrijdzeilen op ons eigen georganiseerde evenement! Alle informatie vind je op onze website www.ytorenrace.nl en daar kun je je ook meteen inschrijven, inclusief de gezellige en zeer smakelijke BBQ met muziek natuurlijk op de zaterdagavond.

Alleen inschrijven voor de barbecue kan (als Y-lid) ook: kosten 19,50. Inschrijven met een mailtje naar wedstrijdcommissie@zvhety.nl.

Karim Kat, namens de Wedstrijd Commissie