Aanleveren van kopij voor Het Y Journaal

Het Y Journaal is ons clubblad en bevat alles wat Y-leden willen en moeten weten. Het verschijnt vier keer per jaar. Daarnaast verstuurt de redactie maandelijks een nieuwsbrief per e-mail (contactgegevens staan onderaan deze pagina). 

Kopij voor Het Y Journaal is altijd welkom! Van reisverslagen tot aankondigingen van evenementen, van kruiswoordpuzzels tot oproepen voor vrijwilligers: we plaatsen graag wat Y-leden willen of moeten weten.

De deadlines en verschijningsdata dit jaar zijn als volgt:

 

Nummer Deadline Verschijningsdatum
Winternummer 21 november 2017 21 december 2017
Lentenummer 21 februari 2018 21 maart 2018
Zomerenummer 21 mei 2018 21 juni 2018
Herfstnummer 21 augustus 2018 21 september 2018
Winternummer 21 november 2018 21 december 2018

 

  • Het mailadres van de redactie is laanruojy.[antispam].@zvhety.nl.
  • Houd alsjeblieft de deadlines aan. Ze lijken ruim gekozen, maar de ervaring leert dat we die tijd nodig hebben om een mooi Y Journaal te maken.
  • Haal je een deadline niet maar wil je toch graag in een specifieke aflevering staan? Neem contact met ons op, dan proberen we er een mouw aan te passen.
  • Bij elk stukje plaatsen we graag foto’s – vergeet deze niet mee te sturen! Het liefst zien we op de foto de mensen die een rol spelen in de tekst, en bij voorkeur op hun boot of rondom het water – Het Y is immers een vereniging van zeilers. Bij een verslag van een evenement zijn foto’s daarvan ook zeer gewenst.
  • Foto’s moeten een zo hoge mogelijke resolutie hebben in een zo groot mogelijk bestand. Graag apart aanleveren, dus niet geplakt in een tekstdocument.
  • Onder de auteursnamen publiceren we de naam van zijn of haar boot en thuishaven – deze informatie graag aanleveren.
  • Vragen, opmerkingen of suggesties? Mail of bel met hoofdredacteur Evert Nieuwenhuis: laanruojy.[antispam].@zvhety.nl / 06 180 98 831

 

Het is ook mogelijk om via de maandeljkse digitale nieuwsbrief en de website berichten te plaatsen. Neem hiervoor contact op met Mendel Stecher (06 54 60 78 33 of via e-mail).