Adverteren

 Adverteren in Het Y Journaal en/of op www.zvhety.nl

U bereikt een selecte groep actieve zeilers!

Het Y Journaal
Het Y Journaal is het clubblad van Zeilvereniging Het Y. Het blad wordt intensief gelezen door de bijna 500 actieve leden en donateurs .

Het Y Journaal verschijnt vier keer per jaar en biedt bedrijven en instellingen tegen redelijke kosten de mogelijkheid om in contact te komen met een gerichte doelgroep die de watersport in de ruimste zin, en de zeilsport in het bijzonder, een warm hart toedraagt. 

De website
Met zo'n 5.500 hits per maand heeft www. zvhety.nl bewezen een goede bron te zijn van informatie, niet alleen voor de leden, maar voor alle watersporters die als passant een tijdelijke, of als aspirant-lid een vaste ligplaats zoeken aan het Markermeer.

Door het plaatsen van een banner op onze site brengt u uw bedrijf gericht onder de aandacht van deze groep actieve watersporters.

De Nieuwsbrief
Maandelijks ontvangen alle leden en donateurs per e-mail een nieuwsbrief. Hierin staan actuele zaken die de vereniging betreffen. Het is niet mogelijk om in de nieuwsbrief zelf te adverteren, maar items in de nieuwsbrief zijn verwijzingen naar de volledige berichten op de website. Op deze manier draagt de nieuwsbrief bij aan meer bezoeken op de website, en dus de zichtbaarheid van advertenties.


Wilt u het het plaatsen van een advertentie in print of digitaal proberen? Voor nautisch gerelateerde advertenties gelden bescheiden tarieven. Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met Henk Dessens (06 5337 7924 of per e-mail). 

De opties zijn als volgt 

Jaarlang adverteren in het Y Journaal
(4 edities)
Banner op de zvhety.nl site
(Gedurende 12 maanden)
1/2 pag. kleur

 formaat:
  breedte  280 px
  hoogte   120 px
  resolutie  72dpi RGB

1 pag. kleur in katern  
1 pag. kleur omslag binnen/achterzijde  

formaat: 129/258 mm hoog, 183 mm breed, resolutie 300 dpi RGB (op A4 aangeleverd materiaal wordt 12,5% geschaald)