Medewerkers gezocht

Op deze pagina kunt u zich inschrijven als medewerker bij wedstrijden, evenementen en als invalhavenmeester.

Van de invalhavenmeesters wordt verwacht dat zij de elektronische kassa gebruiken om gasten in te boeken en af te rekenen. Dit vereist enige uitleg en voor dit doel organissert Rik een paar keer per jaar een korte cursus. Men kan zich bij Rik hiervoor opgeven. Leden die deze cursus hebben gevolgd worden toegevoegd aan de groep van leden die zich voor de havenmeesterdiensten kunnen inschrijven..

De belangrijkste taak voor de invalhavenmeesters is om Y-ers én gasten te ontvangen en een plaats toe te wijzen en niet te vergeten, het liggeld te incasseren.

Het havenmeesterschap wordt aangegaan voor een hele dag, in het voor- en naseizoen van 8:30 - 16:30 en in het hoogseizoen van 8:00 - 20:00. Van 12:00 - 15:00 is het havenkantoor gesloten en heeft u dus pauze. Op rustige dagen en tijden is aanwezigheid in het havenkantoor niet vereist, als u maar op de haven bent en op uw 06-nummer  oproepbaar. U kunt ook uw eigen schip aan de meldsteiger afmeren om makkelijk bereikbaar te zijn.

In onderstaande lijst kunt u - als u ingelogd bent- zien welke diensten nog open staan en door achter die datum op de functie te klikken komt u  op de inschrijfpagina (voor invalhavenmeesterdiensten alleen als u tot de groep invalhavenmeesters behoort).

Voor onze gasten - en de inkomsten voor uw vereniging- moeten we van uw inschrijving op aan kunnen. Nadat u uw inschrijving heeft bevestigd kunt u deze zelf niet meer ongedaan maken. Mocht u onverhoopt toch verhinderd zijn, neem dan contact op met Rik (Tel. 0651 628 873).

Invalhavenmeester diensten

  Alle functies bekijken