Manoeuvreren voor vrouwen

zaterdag 21 april 2018

 
Tijd
10:00 tot 18:00 uur
Inschrijfperiode
donderdag 4 januari 2018 t/m zondag 15 april 2018
Inschrijving te annuleren tot
maandag 9 april 2018
Locatie
Durgerdam
 

Annelies Wichers kan helaas niet de cursus manoeuvreren voor dames geven op 22 April. Zij is in Februari aan haar hand geopereerd en moet nu eerst revalideren (zij kan haar rechterhand zeer beperkt gebruiken en een onverhoedse beweging is een te groot risico).

De evenementencommissie zal zo snel mogelijk een nieuwe datum bekend maken, zodra Annelies het groene licht geeft. We hopen dat eind juni/ begin juli (vóór de zomervakantie) Annelies voldoende hersteld is. 

 

Onze excuses voor het ongemak.

 

 

 

Ahoi varende vrouw!

 

Wil jij je verbeteren in het manoeuvreren op de motor of gewoon baas over eigen boot worden? Het is gemakkelijker dan je dacht.

Schroefwerking en een springetje hier of daar heb je na deze workshop zo in de peiling.  De beste stuurvrouw staat niet langer aan de wal maar achter het roer!

 

Na een stukje theorie en achterhaalde overtuigingen overboord zetten over vrouwen achter het roer gaan we vooral aan de slag met manoeuvreren op het water.  Heel veel boxen in en uit, lage-, hoge- en langs walletjes worden uitvoerig geoefend. En van je fouten kan je leren J.

 

Deze instructie dag motor manoeuvreren wordt  gegeven door Annelies Wichers in samenwerking met Christien Zwierink. Er wordt op verschillende schepen geoefend. Met en zonder boegschroef.

 

 

Praktische informatie:

Datum: zondag 22 april

Tijd: 10 - 16 uur

Waar: Start Zeilvereniging 't Y

Voor wie: Ladies only

Kosten: 5 euro incl. lunch en diesel

 

 

Deelnemers