Lidmaatschap

Het lidmaatschap van Zeilvereniging Het Y staat open voor alle enthousiaste zeilers en zeilsters. Markermeer, IJsselmeer, Wadden en de Noordzee zijn de meest bezochte vaargebieden, maar onze leden hebben alle zeeën bevaren. Hierdoor bieden zij aanspraak voor  beginnende en meer ervaren zeil(st)ers.

Zeilvereniging het Y kent een seniorlidmaatschap, een gezinslidmaatschap voor partners van seniorleden en een jeugdlidmaatschap.  Alleen het seniorlidmaatschap geeft aanspraak op een ligplaats. 
Het gezinslidmaatschap geeft stemrecht en toegang tot de evenementen tegen ledentarief. Genodigden van seniorleden zijn altijd welkom, maar er geldt soms een aangepast tarief.
Het jeugdlidmaatschap is een voorwaarde om zich in te kunnen schrijven voor zeilles en geeft, evenals het seniorlidmaatschap, de mogelijkheid op het jollenveld een plek te huren voor een eigen boot.

Begunstigers (donateurs) zijn van harte welkom op al onze evenementen tegen het ledentarief en ontvangen bovendien het Y-journaal.

Wilt u informatie over de tarieven of heeft u andere vragen? De meeste antwoorden kunt u vinden onder het lidmaatschap menu.  Specifieke vragen kunt u per e-mail stellen aan Anne Kooyman, de contactpersoon voor kandidaatleden.

Wilt u het lidmaatschap aanvragen, ga da naar de pagina "aanvragen lidmaatschap".