31 maart vrijwilligersdag

Geplaatst op 22-03-2019  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Bob

Inmiddels is het programma van de vrijwilligersdag helemaal rond. Geweldig dat er zich al zoveel mensen hebben aangemeld! De teller staat op 40+. Vrijwilligers hebben een uitnodiging gehad per email. Mochten we jullie per ongeluk hebben overgeslagen, stuur mij dan even een mailtje: nesmehcojekenna.[antispam].@gmail.com 

Als  je partner meekomt, dan kun je dat  het best ook via deze mail laten weten.

Verdere info over het programma

14:00  - 15:15 uur: Bezoek en rondleiding bij SHIPInloop en ontvangst met koffie. Aansluitend volgt een  rondleiding door het informatiecentrum.
Omdat de toegang tot de sluizen toch is gesloten, kan daar niet gewandeld worden. Maar de  rondleiding neemt ons mee naar het dak van SHIP, vanwaar een overzicht over de werken.

16:00 – 18:00: Borrel Strandpaviljoen Zuidpier (Nieuwe naam: ZanDiego)

Vervoer en bereikbaarheid

Vanwege het werk aan de sluizen is SHIP momenteel alleen bereikbaar met de auto of fiets (parkeren gratis bij SHIP) Om het aantal auto’s te beperken, willen we graag stimuleren zoveel mogelijk met elkaar mee te rijden. Zie deelnemerslijst  Mocht je geen vervoer hebben, of juist een plekje over, meldt dat dan bij mij (Anneke). Voor samenrijders:  verzamelen P+R Metrostation AmsterdamNoord (€1,- pd)  vertrek hier vanaf 13.15 uur.

Anneke Jochemsen, evenementencommissie.