31 maart vrijwilligersdag

Geplaatst op 01-03-2019  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Bob

Dit jaar heeft de evenementencommissie een mooie middag in petto voor alle vrijwilligers:

'Heb je je wel eens verbaasd over de nietigheid van jezelf en/of je schip bij die grote bouwwerken in IJmuiden?. En dan te bedenken dat er in IJmuiden gewerkt wordt aan de bouw van de grootste zeesluizen ter wereld. Misschien zou je altijd nog wel eens de sluizen willen bekijken, maar is het er nog niet van gekomen?

Ben je nieuwsgierig, ga dan met ons mee naar IJmuiden (31 maart tussen 13.30 en 18 uur) voor een bezoek aan de sluizen en het informatiecentrum SHIP. Na afloop van het bezoek is er een borrel bij Paviljoen Zuidpier. Daar heb je de gelegenheid om bij- en na te praten.

Als je vrijwilliger bent heb je een persoonlijke uitnodiging gekregen: meld je dan aan door in te loggen op de website en je in te schrijven bij 31 maart in de agenda! (als je je wachtwoord vergeten bent dan kan je via de havenmeester@zvhety.nl een nieuw wachtwoord krijgen waarmee je kan inloggen) 

Mocht je vrijwilliger zijn en geen uitnodiging ontvangen hebben, meldt dat dan even aan secretaris@zvhety.nl, dan kunnen we onze lijst bijwerken.