Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale werking van de website.
Instellingen

Dé jachthaven van Amsterdam
Durgerdammerdijk 116A. Havenmeester
 06 5162 8873, marifoon #31.

aanmelden vaste ligplaats vanaf 2023 VOOR 1 NOVEMBER

Geplaatst op 24-09-2022  -  Categorie: Bestuur  -  Auteur: Bob

Beste leden,

Inschrijven voor toewijzing van een zomerligplaats vanaf 2023 kan tot 1 november a.s. op de website (dit geldt alleen voor leden die nog geen vaste ligplaats hebben). Wel eerst inloggen!

Rond half november publiceren wij op de website de prioriteitsvolgorde en z.s.m. na 1 december wijzen de havencommissarissen de beschikbare boxen toe aan leden die zich hebben ingeschreven, uiteraard afhankelijk van de vrijgekomen plekken.

Als je net 1 of 2 jaar lid bent heeft het nog weinig zin je in te schrijven: bij toewijzing geldt altijd de lidmaatschapsdatum, ook al heb je niet eerder ingeschreven! Door het verdienen van een bonusjaar (max. 1 per jaar) verschuift als het ware je lidmaatschapsdatum een jaar terug in de tijd, en kom je hoger op de lijst. Bonusjaren worden begin oktober door de commissievoorzitters aan het secretariaat gemeld, en zijn rond 20 oktober zichtbaar in 'mijn zvhety/groepen'. 

Andere belangrijke data:

Op 1 november 2021 eindigt het zomerseizoen. Tenzij u een winterligplaats hebt afgesproken met de havenmeester of havencommissaris moet uw box dan leeg zijn! Vanaf nu is de lijst met de winterligplaatsen op de website in te zien. Het zomerseizoen begint weer op 1 april. Mocht je eerder willen komen naar je wonterligplaats of later weggaan, dan betaal je in principe het leden-passantentarief voor die extra dagen, tenzij je een duidelijke afspraak hebt gemaakt met havenmeester of havencommissaris.

Op 1 november moeten opzeggingen van boxen binnen zijn bij de havenmeester of havencommissarissen, anders wordt er een rekening gestuurd. Opzeggen kan ook per e-mail aan secretariaat@zvhety.nl 

Opzeggen lidmaatschap ZV Het Y: voor 1 december!

Hartelijke groet,

Bob van der Winden, voorzitter.