Afscheid Ben en Nel van Huijsstee van Marker haven

Geplaatst op 25-10-2017  -  Categorie: Havens  -  Auteur: Bob

Vorige maand namen Ben en Nel van Huijsstee, die een roemruchte geschiedenis hebben binnen de vereniging afscheid van de andere Y-leden in de haven van Marken, die in grote getale waren opgekomen.

img-6874Het was - hoe kan het ook anders - in 'De Verkeerde Wereld', of in de Y-mond: 'Bij Bertus', en het werd een feestelijk gebeuren, ondanks de weemoedige aanleiding.... Wij kregen onderstaande dankbrief van Ben en Nel:
'Wij waren vorige maand enorm verrast door de vereniging en de leden van Marken! Op 17 september werden we door Wijand en Marga bij ons thuis opgehaald en naar Restaurant Bertus in Marken ontvoerd. We waren overdonderd dat het hele restaurant vol zat met alle IJ-leden uit Marken. 
De toespraak, de prachtige foto van de haven met allerlei lieve teksten, de foto’s, de bloemen en kado-bonnen. En Bertus die er ook een speciale avond van heeft gemaakt met een speciale menukaart en voor img-6875die avond samengesteld menu. We voelen ons erg vereerd dat jullie dat voor ons hebben gedaan en hebben een heel erg gezellige avond gehad!
We willen iedereen dan ook bedanken voor dit prachtige afscheid van Marken als zeilers.
Heel veel dank!
Ben en Nel van Huijstee'