Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale werking van de website.
Instellingen

Dé jachthaven van Amsterdam
Durgerdammerdijk 116A. Havenmeester
 06 5162 8873, marifoon #31.

Appgroep 'toerzeilen met Het Y' opgericht

Geplaatst op 01-02-2021  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Bob

De 'virtuele' nieuwjaarsreceptie afgelopen zondag bleek nog leuk ook! Mede natuurlijk door de gluhwein (van de evenementencommissie); met 39 deelnemers dronken we een glas op het nieuwe jaar.

Er ontstond meteen spontaan een gesprek over 'man over boord' en andere bloopers (of erger...) tijdens het zeilen, maar ook het verlangen naar weer eens samen een toertocht maken (dat kan namelijk ook in coronatijd!).

Dus hebben we met Mendel Stecher, Joop van Rijn, Thijs van Someren, Meike Baretta, Evert Nieuwenhuis, Cobie Fransen en Bob van der Winden inmiddels de whats-app groep 'Toerzeilen met Het Y' opgericht.

Regels? Eigenlijk zijn die er niet. Beheerder van de appgroep zijn voorlopg Thijs en Bob; je kan je nu al opgeven door te antwoorden op dit bericht, met je telefoonnummer, dan zetten we je in de app.

Het zal denken wij ongeveer als volgt gaan: iedereen die graag een keer met andere boten optrekt schrijft datum, tijd en bestemming (van Pampus tot Portsmouth en verder) in de app. Al of niet met opstappers. 

Wie mee wil schrijft dat aan het betreffende lid van de appgroep...

Simple comme bonjour, toch? (met dank aan Joop)