Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale werking van de website.
Instellingen

Dé jachthaven van Amsterdam
Durgerdammerdijk 116A. Havenmeester
 06 5162 8873, marifoon #31.

Appgroepen van ZVhetY - wordt lid!

Geplaatst op 11-07-2022  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Bob

Onze vereniging kent een aantal enthousiaste groepen zeilers. Deze communiceren vaak met elkaar in appgroepen.

Voor de overzichtelijkheid hebben we een pagina op de website waarop je links vindt die je lid maken van een van de appgroepen. Deze pagina vind je hier. De pagina is alleen toegankelijk voor leden, dus eerst even inloggen!. Wil je meepraten, klik op de link van de groep en je zit erin. De groepen zijn:

Leden helpen Leden: Vaak kom je net een onderdeel tekort, wil je weten waar je iets kunt kopen of wil je juist iets kwijt. Ook zijn er leden die graag hun kennis delen, ook deze vind je via deze groep.

Toerzeil groep: Ga je varen? Wil je meevaren met je schip of als opstapper? En vind je het leuk als andere boten of bemanning van ZvHetY meevaren? Meld je tocht dan in deze appgroep! Zo kunnen we samen toertochtjes maken. Van Pampus tot Point Nemo.

Dinsdagavond wedstrijden: Wil jij mee doen met een clubwedstrijd op de dinsdagavond? Vaar zelf met je boot mee of vraag of je mee mag als opstapper.

J22 zeilers: Wil je op een van de J22's van de vereniging zeilen? In deze appgroep zit iedereen die het leuk vind om op de J22 te varen. Vraag elkaar om hulp of vraag elkaar mee om samen meer mijlen te maken op de J22. 

Gebruikers De Bries: Ook de gebruikers van ons toerschip de Bries hebben een eigen app-groep.

Klussers van het Y: Wil jij helpen met het klussen op de haven of aan de verenigingsboten? Meld je aan voor deze appgroep en samen maken we Het Y steeds een stukje mooier. 

Verder zijn er regelmatig 'gelegenheidsgroepen' zoals voor de 6-uren van het Y, de vintagetocht, de Pampusregatta of de Ytorenrace (deze hebben een beperkte houdbaarheid en worden na afloop van bijvoorbeeld een evenement of activiteit weer opgeheven). Deze groepen worden toegankelijk gemaakt in de aankondiging van het evenement.

Tenslotte hebben de meeste commissies en het bestuur eigen app-groepen: wil je daaraan meedoen meld je dan bij de voorzitter van zo'n groep. Je vindt de voorzitters bij 'bestuur en commissies'