Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale werking van de website.
Instellingen

Dé jachthaven van Amsterdam
Durgerdammerdijk 116A. Havenmeester
 06 5162 8873, marifoon #31.

Bijdrage 'spontane' evenementen

Geplaatst op 02-04-2022  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Bob

Afgelopen ledenvergadering (18 maart '22) is de bijdrage van de vereniging vastgesteld voor 'spontane' evenementen.

Op het moment hebben alle 15 commissies een budget wat jaarlijks in samenspraak tussen de commissie en de penningmeester / het bestuur wordt vastgesteld. De evenementencommissie en de wedstrijdcommissie organiseren daar ook activiteiten / evenementen van.

Ook (groepen) leden (buiten de commissies) doen af en toe voorstellen voor evenementen buiten de door de commissies georganiseerde activiteiten. Het bestuur ziet dat als 'spontane' evenementen (en is daar blij mee). Daarom heeft het bestuur voorgesteld voortaan jaarlijks op de begrotingen een bedrag op te nemen voor door groepen leden georganiseerde evenementen.

De ledenvergadering besloot als financiële ondersteuning van door leden georganiseerde evenementen, zoals de aanstaande Vintage Tour met Hemelvaart, te ondersteunen met € 10,- per lid per dag, met een maximum per evenement van € 2.000,-

Een excursie met 30 ingeschreven leden kan dus bijvoorbeeld op een bijdrage van 300 euro rekenen. Een toertocht van een week, met 20 boten, waaraan 30 leden meedoen krijgt zo de maximum bijdrage van 2000 euro van de vereniging.