De kop is eraf!

Geplaatst op 06-10-2018  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Bob
Onder bezielende leiding van Casper Verbruggen als eerste 'maand-coordinator' heeft een grote ploeg mensen met grote ijver het binnenwerk van de havenmeester-ark leeggesloopt, het kantoor van de havenmeester is inmiddels verplaatst en toegangelijk via de middendeur (die ook al naar links is verplaatst). Hulde!
img-1836

Gisteren heeft Casper het stokje als maandcoordinator overgedragen aan Peter de Bois, die de verplaatsing van de trap en de opbouw van de nieuwe hal in de maand oktober gaat coordineren. Hulp daarbij is nog steeds meer dan welkom: mail even aan de (overall) coordinatoren Rob van den Ban of Bob van der Winden (via siraterces.[antispam].@zvhety.nl). De bonusregelinng voor de wachtlijst is onverminderd van toepassing.

Er is nog meer goed nieuws: Peet van Wijk (lid van de vereniging) ‘zit’ professioneel in de gietvloeren: hij gaat tegen kostprijs zorgen dat we prima vloeren krijgen.
Doordat we nu goed overzicht hebben van de ruimtes, leidingverloop, etc. hebben we inmiddels ook de bouwplannen kunnen detailleren. Het bestuur buigt zich begin november over de (ietwat bijgestelde) bouwplannen en zal daar op de ALV verslag van doen.