Deadlines en verschijningsdata Het Y Journaal

Geplaatst op 09-04-2017  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Evert

Het Y Journaal verschijnt sinds kort niet meer zes, maar vier keer per jaar. Hier zijn verschillende redenen voor, zoals op de recente ALV toegelicht. Een daarvan is de nieuwe, digitale nieuwsbrief die u nu leest. Deze nieuwsbrief zal een keer per maand verschijnen. Hierdoor kunnen we Y-leden sneller, vaker en makkelijker op de hoogte kunnen stellen van belangrijke en/of urgente zaken. Het is daarom niet meer noodzakelijk om elke twee maanden een papieren Y Journaal te publiceren.

In de nieuwsbrief wordt vooral bericht over onderwerpen met enige urgentie. Het Y Journaal blijft gewoon een lekker magazine van en door Y-leden, met veel (reis)verhalen, reportages en interviews.

De deadlines en verschijningsdata voor komend jaar zijn als volgt:

                                                         deadline                      publicatie

Zomernummer                                  21 mei                           21 juni

Herfstnummer                                   21 augustus                  21 september

Winternummer                                  21 november                21 december

Als altijd is jouw kopij zeer welkom. Vergeet ook niet de foto-wedstrijd, waarin we elk nummer de winnende foto groot afdrukken én het verhaal erachter. Daarnaast krijgt de inzender deze foto op groot formaat afgedrukt en ingelijst cadeau. Bovendien zal deze deze enige tijd ter meerdere eer en glorie boven de bar van het clubschip hangen.

Voor vragen, tips of opmerkingen kun je altijd contact opnemen met de redactie via laanruojy.[antispam].@zvhety.nl of bellen met hoofdredacteur Evert Nieuwenhuis (06 180 98 831).

 1 sept. 2016 7 uur n. Medemblik

De winnende foto van Hans Beerman, die momenteel boven de bar hangt.