Gelukkig Nieuwjaar!

Geplaatst op 22-12-2017  -  Categorie: Bestuur  -  Auteur: Jan en Bob

het-y-2018Namens het bestuur en alle andere vrijwilligers wensen wij u een voorspeodig 2018.

Het bestuur is inmiddels druk bezig de besluiten van de ALV van 17 november j.l. uit te voeren: de nieuwe tarieven voor 2018 en de definitieve wachtlijst staan inmiddels op de website (zie ook 'voordelen voor leden') en door de havencomissaris en schepencoordinator wordt gewerkt aan toewijzing van vrije ligplaatsen (zoals aangekondigd zullen die in januari a.s. worden gepubliceerd).  In februari worden extra palen bijgeslagen op Marken, nog in de winter wordt de clubark voorzien van een extra schuifpui voor gebruik bij evenementen (betere toegang naar steigertent) en een groep leden o.l.v. Peter de Bois gaat binnenkort verder aan het realiseren van een barbecue op het zonnedek.

Ondertussen wordt door diverse commissies ook hard doorgewerkt: de elektra op de CD steiger nadert zijn voltooing; de fonteinkruidcommissie is in gesprek met de gemeente Amsterdam over het maaien van de geul en ruimte voor het jeugdzeilen; de webcomissie is onverdroten bezig met het verbeteren van deze website; reglementencommissie is bezig met het jachthavenreglement; de voorbereidingsclub voor de verbouw van de arken (2028/2019) is druk bezig met het uitwerken van plannen... en ga zo maar door.

Kortom er wordt aan alle kanten door een stoet van vrijwilligers alweer hard gewerkt aan het komende zeilseizoen (als je dat woord nog kan gebruiken: de eerste winterwedstrijd is alweer op 7 januari!). Als je je wil aansluiten: wordt barcommissaris (zie deze nieuwsbrief) of schrijf een mailtje voor andere activiteiten aan siraterces.[antispam].@zvhety.nl !

Jan Verjaal, Bob van der Winden, uw secretarissen.

Met dank aan Hans Knapper voor de echte foto!