Dringend hulp gezocht bij sloop havenmeesterark

Geplaatst op 18-09-2018  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Bob

Casper Verbruggen coordineert in september de slop van het interieur van de havenmeesterark. Hij heeft hierbij nog hulp nodig (bonusregeling voor de wachtlijst van kracht). Bel SVP met spoed Casper om een afspraak te malen: 06-52070737.

photo-2018-09-15-19-54-16

Foto (Casper Verbruggen): De grote verdwijntruc van een weerbarstig betonnen vloertje... hoewel het moet nog in een container terecht komen!

Achtergrond: Er komt nieuw sanitair voor de vereniging: Eerst wordt de havenmeesterark deels omgebouwd en voorzien van nieuw sanitair, daarna (in 2019) krijgt het clubschip op de plek van het oude sanitair naast dames- en herentoiletten een invalidentoilet en een keuken. Er komt dus heel wat werk van leden bij kijken. Dit project heeft inmiddels een hele geschiedenis: het was onderdeel van de enquete 'Het Y dat ben jij' in 2016, het werd opgenomen in de meerjarenplanning in 2017 en uitgewerkt in de ALV van maart 2018. Inmiddels is er subsidie verkregen en een vergunning verleend, en zijn al een een nieuwe schuifpui, een nieuw raam in de havenmeesterark en de verplaatsing van de voordeur gerealiseerd.

Er is ook een bouwploeg geformeerd van zo'n 10 leden, die in het komende winterseizoen de klus in de havenmeesterark gaat klaren: Rob en Bob doen de overall coordinatie, en er is voor elke maand een aparte coordinator: Casper Verbruggen voor september (vooral sloop), Peter de Bois voor oktober ( kantortje havenmeester en trap, Bob voor november (muren bouwen voor sanitair), Ger voor januari, Rob voor februari en Jan voor maart. We hebben er zin in en op de seizoensopening in april 2019 hopen we het geheel kant en klaar aan de vereniging af te leveren. Meldt je dus svp aan om een dagje te helpen!