J22 nu te leen voor leden

Geplaatst op 25-06-2019  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Bob

Ons verenigingsschip (de J22 Jabbadabbadoo) is nu volledig up to date en voor leden te huur via de website - als je ingelogd bent rechts op de bovenbalk onder 'boot reserveren'.

Karin van der Meer was de eerste die er gebruik van maakte:

"Ik had het in de nieuwsberichten gelezen en was nieuwsgierig of het al werkte. Het was die maandag snikheet, dus ik wou wel het water op, en mijn nieuwe boot staat nog in de loods om opgeknapt te worden..... Rik hielp met de motor, Sanne met het aanslaan van de fok, en weg was ik. Het ging lekker bij windkracht 3, in ruim vier uur was ik heen en terug naar het Paard van Marken. Ook in je eentje een aanrader, maar je kan hem makkelijk met 2 tot 4 mensen zeilen.

Het is een snelle boot, dat was even wennen, maar er is altijd wel iemand die je wegwijs kan maken. Wel leuk om eens een andere boot te zeilen dan mijn eigen, en makkelijk te doen via de website. En terwijl iedereen klaagde over de hitte in de stad zat ik lekker op het water!

Mooi, dat dit plan nu werkelijkheid is geworden, dankzij de commissie (van 10 mensen!) die de boot beheert en onderhoudt."

image1

Jabbadabbadoo voor het clubschip,  foto Karin van der Meer