Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale werking van de website.
Instellingen

Dé jachthaven van Amsterdam
Durgerdammerdijk 116A. Havenmeester
 06 5162 8873, marifoon #31.

Jeugdzeilen start weer

Geplaatst op 30-04-2021  -  Categorie: Jeugdzeilen  -  Auteur: Harald

Gelukkig mogen we dit jaar wel weer met de kinderen het water op!

We starten op ZONDAG 16 mei van 13:00u tot 16:00u met het controleren van met het materiaal en de boten. Hierbij is het de bedoeling dat de ouders (zonder de kinderen) even een handje helpen. Ook als je maar een uur kunt is je hulp welkom.🙂Tevens ziet iedereen dan hoe alles in zijn werk gaat.

Alle zeillessen zijn op ZONDAG, van de eerste les op 30 mei, tot de laatste op 12 September.

in de ZOMERVAKANTIE (18 jul - 22 Aug) zijn er geen lessen.

Het programma ziet er als volgt uit:
U wordt verwacht aanwezig te zijn om 12:30.  U maakt dan samen met uw kind(eren) de boten vaarklaar(optuigen). De instructeurs zullen aanwezig zijn om u van materiaal en kennis te voorzien zodat alle boten en kinderen klaar zijn om te starten.

Om 13:00u starten de lessen, deze duren tot 16:30u. Tussendoor krijgen de kinderen wat te drinken en een zakje Chips en/of ijsje. Afhankelijk van het weer🌞. U wordt verwacht aanwezig te zijn om uiterlijk 16:30. Dan komen de kinderen van het water en is het de bedoeling dat u samen met uw kind(eren) de boten weer aftuigd en opbergt. Ook hier zullen de instructeurs nog aanwezig zijn om u te ondersteunen waar nodig.
Let op: Het is belangrijk dat de kinderen voor aanvang geluncht hebben. Zij zijn namelijk de hele middag op het water.

Wij, als jeugdzeilteam, hebben er heel veel zin in om de kinderen weer lekker op het water te zien. We gaan er samen een mooi seizoen van maken. Tot 16 mei! 🙂⛵

Harald Wilkens, coördinator jeugdzeilen