Laatste clubweekend: 21 september

Geplaatst op 09-09-2019  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Joop & Michiel

Het laatste clubweekend (voorheen familieweekend) van dit seizoen!

Het idee: zaterdag na het boodschappen doen en na het sporten van de kinderen, verzamelen we in Durgerdam. Op de haven vermaken we ons met zeilbootjes, zwemmen, wellicht gezamenlijk wat eten en misschien zelfs een film kijken. Joop en Michiel staan afgewisseld door hun vrouwen achter de bar en al naar gelang weer en enthousiasme regelen we een gezamenlijke maaltijd en een gezellige avond in en rond het clubschip. Ondertussen zijn de kinderen lekker met elkaar alle soorten van watersport of andere activiteiten aan het bezigen (of ze zitten op hun iPad te rommelen).

Als extra aantrekkelijkheid: de nieuwe Jabbadabbadoo is na een opknapbeurt in de zomer weer in de vaart, met grote dank aan de commissie!

Ook op zondag zetten we deze formule nog even voort, om 9.00 uur een yoga les op de barbecuesteiger van Meike Baretta, daarna 10:00 uur een gezamelijk ontbijt voor het clubschip met gebakken eieren en spek, totdat iedereen aan het eind van de middag weer zijns weegs gaat.
Niets moet, je hoeft nergens voor in te schrijven of aan mee te doen, maar er zijn kinderen en families op de haven die graag met z’n allen gebruik maken van de fijne faciliteiten die onze zeilvereniging te bieden heeft.
En last but not least, iedereen is natuurlijk van harte welkom, ook zonder kinderen !!!
Tot dan,
Joop en Michiel
P.S. De leden die met de boot naar het familieweekend willen komen in de haven van Durgerdam kunnen als passant gebruik maken van de gratis ligging bij evenementen!