Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale werking van de website.
Instellingen Meer info

Dé jachthaven van Amsterdam
Durgerdammerdijk 116A. Havenmeester
06 5162 8873

LET OP: inschrijven ligplaats voor 1 november!

Geplaatst op 09-10-2023  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Bob

Inschrijven voor toewijzing van een vaste zomerligplaats vanaf 2024 kan tot 1 november 2023 op de website (dit geldt alleen voor leden die nog geen vaste zomerligplaats hebben). Rond half november publiceren wij op de website de prioriteitsvolgorde (lidmaatschapsdatum en eventuele bonusjaren) en z.s.m. na 1 december wijzen de havencommissarissen de beschikbare boxen toe aan leden die zich hebben ingeschreven.

Op 1 november 2023 eindigt het zomerseizoen. Tenzij u een winterligplaats hebt afgesproken met de havenmeester of havencommissaris (of een andere afspraak gemaakt hebt) moet uw box dan leeg zijn! De winterligplaatsen voor Durgerdam staan op de website. Dat zijn er dit jaar veel minder, aangezien er van november tot en met februari wirdt gebaggerd. Binnenkort is de lijst met de winterligplaatsen op Marken de website in te zien.

Andere belangrijke data:

Op 1 november moeten opzeggingen van boxen binnen zijn bij de havenmeester of havencommissarissen, anders wordt er een rekening gestuurd, tenzij anders overeengekomen. Opzeggen kan ook per e-mail aan taairaterces.[antispam].@zvhety.nl 

Opzeggen lidmaatschap ZV Het Y: voor 1 december aan taairaterces.[antispam].@zvhety.nl!