Inschrijven wachtlijst voor 1 november!

Geplaatst op 04-10-2019  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Bob

De wachtlijst voor vrijkomende plaatsen in een van de havens (Durgerdam of Marken) sluit op 1 november. Geef je dus tijdig op voor de wachlijst als je voor een ligplaats in aanmerking wil komen. Deze inschrijving op de wachtlijst moet je elk jaar opnieuw doen! De inschrijving voor de wachtlijst vind je hier.

De procedure is nu als volgt:

In oktober wordt door het secretariaat de 'bonuslijst' opgesteld i.s.m. de commissievoorzitters. (Leden verdienen 'bonusjaren' voor de wachtlijst door minstens 6 dagdelen per jaar vrijwilligerswerk voor de vereniging te verrichten).

De ligplaatsen worden door de beide havencommissarissen van Durgerdam en Marken toegewezen aan een senior lid (dus gelden niet voor het schip). Heb je eenmaal een vaste ligplaats dan hoef je je niet meer op te geven voor de wachtlijst, maar wel graag voor 1 november melden als je volgend jaar geen plek meer wilt! 

In de eerste 2 weken van november wordt de definitieve wachtlijst, gecorrigeerd met bonusjaren gepubliceerd op de website. Daar kan je zien hoe je er voor staat. 

Wij streven ernaar om op 1 december of zo snel mogelijk daarna de nieuwe havenindeling bekend te maken.

Meer informatie bij Bob van der Winden: siraterces.[antispam].@zvhety.nl of bij de havencommissarissen.

Andere belangrijke data:

Op 1 november moeten opzeggingen van boxen binnen zijn bij de havencommissarissen, anders moeten we je de rekening voor 2020 sturen. Kan ook per mail aan de secretaris.

Opzeggen lidmaatschap ZVhetY: voor 1 december!