Markerwadden toegankelijk 23 en 24 september

Geplaatst op 29-08-2017  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: bob

Uitnodiging voor een bezoek aan Marker Wadden.

markerwadden-website

Op 23 en 24 september is het mogelijk om zelf te gaan kijken op het nieuwste stukje Nederland: Marker Wadden in het Markermeer. Let op! Bezoek is alleen dit weekend overdag mogelijk. 

Op zaterdag 23 september 10.00 – 18.00 uur en zondag 24 september 10.00 – 17.30 uur is het publiek met eigen boten welkom. Er is een ankergebied in de haven met aanlandingsgebied dat bereikt kan worden met bij-bootjes. 

U wordt feestelijk ontvangen, u kunt met een rondwandeling van enkele kilometers het eiland verkennen en u wordt door verschillende gidsen geïnformeerd over Marker Wadden.

Honden zijn alleen aangelijnd toegestaan direct rondom de havenkom. Omdat dit een belangrijk vogelgebied is, kunnen ze niet mee op de rondwandeling. Vanzelfsprekend geldt er een opruimplicht. 

Voor de logistiek en veiligheid ter plekke is het noodzakelijk dat u zich aanmeldt voor 10 september via eitidepxe.[antispam].@markerwadden.nl. Geef de naam van uw boot door, aantal opvarenden, mobiele telefoonnummer en naam van de schipper. Dan kunnen we u nader informeren over de aanlegvoorzieningen ter plaatse. 

Ook vaart alleen dit weekend elk uur een veerdienst vanuit Bataviahaven om zoveel mogelijk nieuwsgierigen een kans te geven deze nieuwe natuurarchipel te gaan ervaren. U kunt hiervoor tickets boeken op www.markerwadden.nl

Wij verheugen ons op uw komst!

Met vriendelijke groet,
Roel Posthoorn
Projectdirecteur Marker Wadden