Nieuwe bestuursleden en coordinatoren

Geplaatst op 01-03-2018  -  Categorie: Bestuur  -  Auteur: Bob

Henk Keuch neemt na meer dan 10 jaar bestuurswerk afscheid als havencommissaris. Het is vooral aan hem (en zijn 'vaste ploeg') te danken dat de haven er zo fantastisch bijligt. We zijn hem daar ontzettend dankbaar voor en zullen dat op de ALV met een passende hulde laten blijken. 

Evert Nieuwenhuis heeft aangegeven te willen stoppen als commissaris publiciteit en drukwerk: combinatie van bestuurswerk en drukke baan en gezin zijn hem wat teveel op dit moment: hij blijft betrokken bij de redactie.

Hans Knapper heeft aangegeven te willen stoppen als barcommissaris: ook hem zijn wij voor 5 jaar trouwe dienst grote dank verschuldigd: de bar draait nog steeds als een tierelier! Ook hij blijft betrokken.

Het bestuur stelt voor Ger Langhout te benoemen tot havencommissaris Durgerdam en Bouke Blijdesteijn tot havencommissaris Marken, dit om beider werk wat te verlichten.

Het bestuur stelt voor geen nieuwe commissaris drukwerk te benomen, maar Henk Dessens te benoemen tot hoofdredacteur van het Y-journaal. Het bestuur stelt voor Arnout Schaap en Kaat Sanders te benomen in de 'duobaan' van Bar coördinator. 

U vindt hun profielen in het vergaderboekje: https://www.zvhety.nl/vereniging/lidmaatschap/algemene-ledenvergadering 

Andere kandidaten kunnen zich tot 4 dagen voor de ledenvergadering melden bij het bestuur (secretaris@zvhety.nl).