Pampusregatta 8 september!

Geplaatst op 28-08-2018  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Hans-Bob
Het is bijna weer zover. Op 8 en 9 september wordt in Durgerdam weer de leukste wedstrijd van het jaar gevaren: De Pampus Regatta 2018.
Vrijdag 7 september: De bar in ons clubschip is open voor de gezellige voorbespreking van de komende wedstrijden
Zaterdag 8 september: Up and down wedstrijden voor zowel ORC schepen als SW schepen. s’Avonds in onze haven een BBQ-diner en groot feest met de band 'Overboard'.
Zondag 9 september: Vroeg in de morgen wakker worden met koffie en cake in het clubschip. Daarna langebaanwedstrijden in het wiervrije gebied voor Muiden. Aan het eind van de middagis de prijsuitreiking met drankje aan de bar.
Deze gezellige laagdrempelige wedstrijd met professionele wedstrijdleiding mag je natuurlijk niet missen.
Meer informatie en inschrijven via  www.pampusregatta.nl.
Zoals elk evenement kan ook deze wedstrijd niet gehouden worden zonder de inzet van veel vrijwilligers.
Onze bar is vrijwel het gehele weekend geopend, dus we zoeken enthousiaste barvrouwen en mannen.
Aanmelden kan via de site van ZV. Het Y, het barrooster in de hal van het clubschip, of rechtstreeks bij barcommissaris Arnout Schaap via sirassimmocrab.[antispam].@zvhety.nl
Voor de vrijdagmiddag/avond en de zondag avond zoeken we nog hulp bij het opbouwen respectievelijk opruimen van het evenement terrein. Info hierover via Hans Knapper 06-44989624.
Wij hopen tijdens het Pampus weekend jullie allemaal te zien, op het water, achter de bar, voor de bar of natuurlijk op de dansvloer.
Hans Knapper, Bob van der Winden