Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale werking van de website.
Instellingen

Dé jachthaven van Amsterdam
Durgerdammerdijk 116A. Havenmeester
 06 5162 8873, marifoon #31.

Samen zeilen met de J's

Geplaatst op 02-10-2021  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Sanne van Rijn

Afgelopen maandag hebben we met een fanatieke groep studenten van Orionis gevaren op de Juffrouw Jannie en de Jabbadabbadoo. Dit weekend wordt het NSK teamzeilen gezeild in Rotterdam en dus moest daarvoor geoefend worden. Na wat uitleg over verschillende tactieken om je tegenstander dwars te zitten zijn we gaan varen. We hebben heerlijk gezeild en veel geleerd over verschillende manoeuvres. Beide boten waren aan elkaar gewaagd en het fanatisme spatte er van af. Achteraf werd er nog wat na besproken met een lekker biertje.

j22clubarkWil je ook een keer op een van de J’s varen dan kan dat! Via de website kan je ze reserveren. De boten liggen vaarklaar in de haven.

Ook kan je mee doen met de dinsdagavond wedstrijden. Er zijn er nog 2 dit seizoen dus misschien kan jij de Juffrouw Jannie wel naar de winst zeilen. Wil je met een wedstrijd meedoen? Stuur dan een bericht naar Sanne van Rijn (06-40175061)

Verder is er dit seizoen ook nog 1 opstapdag. Op 10 oktober kan je samen met een commissielid en andere Y-leden kennis maken met de J’s. Meer informatie vind je op de website.

j22 2