Seizoensopening 8 april a.s.

Geplaatst op 29-03-2018  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Bob

Op zondag 8 april a.s., 16 uur vindt (ijs en onweer dienende) de laatste winterwedstrijd plaats en tegelijk de opening van het nieuwe zomerseizoen. Wij hopen op net zulk mooi weer als vorig jaar en gaan dan naadloos het zeilseizoen weer starten.

Dit jaar is er een bijzonder programma tijdens de seizoensopening: alle ereleden en leden van verdienste zijn uitgenodigd om de onthulling van het nieuwe tableau van ereleden van de vereniging bij te wonen. Dit zal gebeuren door Gerrit van Empel, mede namens Henk Keuch. Henk en Gerrit zijn onlangs (maart 2018) door de ALV benoemd tot  erelid en lid van verdienste!

De seizoensopening begint om 16.00 uur, om 16.30 doet onze voorzitter, Frank London, het woord, dan is de onthulling van het tableau en aansluitend worden de winnaars van de winterwedstrijden bekend gemaakt door Joop van Rijn.

Uiteraard zorgt de barcommissie, inmiddels onder leiding van Kaat Sanders en Arnout Schaap, weer goed voor de inwendige mens, een hapje en een drankje is voor iedereen beschikbaar.

De ereleden zijn uitgenodigd op de koffie om 15 uur, om met wie dat wil vast wat herinneringen op te halen!

winterwedstrijd11