Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale werking van de website.
Instellingen

Dé jachthaven van Amsterdam
Durgerdammerdijk 116A. Havenmeester
 06 5162 8873, marifoon #31.

Tweede J22 aangeschaft!

Geplaatst op 03-04-2021  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Bob

De ALV van afgelopen 19 maart heeft op voorstel van het bestuur besloten een tweede J22 voor de vereniging aan te schaffen. De overgrote meerderheid van de vergadering steunde het voorstel. Wel heeft het bestuur beloofd na komend seizien, waarin we minder last van corona hopen te hebben met een kosten-baten-analyse te komen van de verenigingsschepen (inclusief de jeugdschepen, zoals de optmisten, de lasers, pico's bic's etc.). Uiteraard in samenspraak met de verschillende commissies.

j22-pampus-2016-3Zoals verwacht is het inderdaad de 'Juffrouw Jannie' geworden, die ons lid Nico Roos voor de taxatiewaarde aan de vereniging wilde verkopen. De boot is inmiddels getaxeerd en aangekocht en gaat begin april naar Volendam, waar onze onvolprezen commissie verenigingsschepen de beide J22's (ook de Jabbadabbadoo) van een nieuwe laag antifouling zal voorzien.

We zullen er vast en zeker veel plezier van hebben, nu we ook met dit schip les kunnen geven, kunnen matchracen, met meer mensen aan wedstrijden mee kunnen doen, kunnen uitlenen, etc. In april/mei komt de studenten zeilvereniging Orionis er al kennis mee maken.

Met dank aan Hans Knapper voor de foto's!

j22-pampus-2016-6