Verbouwing ark mooi op schema

Geplaatst op 29-10-2018  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Bob
We liggen goed op schema met het verbouwen van de havenmeesterark: de nieuwe hoofdtrap staat, de muur naar het havenmeesterkantoor is dicht (incl. de overkapping van de trap), de vloer is verdubbeld, het gat voor 2e trap naar werkplaats is er. Hulde aan de bouwers! Maandag a.s. begint Martijn Bouhuis (met Dirk Honing waarschijnlijk, timmerlieden uit het dorp) aan de buitendeur voor de werkplaats en de trap. Dan kunnen we ook definitief de overkapping daarvan inbouwen.
Ondertussen heeft Kees den Hollander zich ontfermd over de inrichting van het havenmeester / commissiekantoor, Rik, de havenmeester is al volop bezig vanuit het nieuwe kantoor, voorlopig even met elektrische verwarming (die we overigens  met de zonnepanelen ook nu in de herfst zelf nog steeds opwekken!).
photo-2018-10-21-18-38-38
Het bestuur heeft inmiddels het enigszins bijgestelde plan goedgekeurd (we zijn er in geslaagd het geheel minder 'hokkerig' te maken op het beschikbarte oppervlak), en zal dat op de ALV toelichten.
Hulp kunnen we nog steeds gebruiken: we hebben een ploeg van bij elkaar 20 mensen nu, maar er is ook altijd meer werk dan je denkt!