Bouw sanitair nadert einde

Geplaatst op 27-02-2019  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Bob

Met blijdschap geven wij kennis van het (bijna) voltooien van het tegelwerk in de nieuwe sanitairruimte! We verwachten dit in de eerste week van maart achter de rug te hebben, mede dankzij de inzet van de (professionele) tegelzetters. Ook het havenmeesterkantoor is geschilderd en wordt nu voortvarend voorzien van een prachtig bureau en dito kastenwand. photo-2019-02-24-13-07-46Inmidels worden de laatste timmerwerkzaamheden uitgevoerd, wordt er hard gewerkt aan het aansluiten van douches etc. en lijkt het erop, dat we de geplande openingsdatum, 7 april bij de seizoensopening, gaan halen.

Hulde aan alle bouwers: Ger, Henk, Peter, Kees, Nils, Michael, Rein, Karim, Joop, Percy, Anneke (2x), Harm, Rogier, Wouter, Huib, Gerard, Ton, Jaap, Rik, de coördinatoren natuurlijk ook: Rob, Casper, Peter, Bastiaan, Ger, Jan en Bob. Kortom: ‘Maintain course and full speed ahead’, mede dankzij de grote vrijwillige inzet.

photo-2019-02-24-13-07-44

Inmiddels maken we onszelf al weer op voor de volgende fase, de verbouwing van de club-ark. Zoals bekend hebben we voor de hele verbouwing 33% subsidie van de gemeente Amsterdam gekregen, maar dat houdt ook in, dat we e.e.a. tijdig moeten afronden. Het ligt in de bedoeling om meteen in maart/april (direct na oplevering van het nieuwe sanitair in de havenmeesterark) door te gaan met de club-ark.

Er hebben zich inmiddels al 8 mensen voor de bouwploeg aangemeld, en die gaan op de plek van de huidige damestoiletten en douches een nieuw rolstoeltoilet, en een dames- en herentoilet realiseren. Het huidige herentoilet blijft tijdelijk even in gebruik (1 voor dames- en 1 voor heren), maar wordt na oplevering van de nieuwe toiletten verbouwd tot afwas- opslag- en keukenruimte voor de bar.

De tekeningen zullen aan het eind van de vergadering worden opgehangen tijdens de uitleg van de commissievoorzitters en toegelicht worden door Peter de Bois.