Wat een feestje ;-)

Geplaatst op 01-10-2017  -  Categorie: Jeugdzeilen  -  Auteur: Helma

Afgelopen zondag hebben we de laatste jeugdzeildag gehad. In de ochtend zat alles pot dicht en kon je de boten aan de overkant van de haven niet zien. Een klein rondje met de boot van Mark gaf toch wat hoop. Het begon op te klaren en op het moment dat de kids het water op gingen was het opengetrokken en nam de wind heel geleidelijk toe naar 2-3 beaufort. Prima.

Een spannende dag. Diploma zeilen….klein wedstrijdje…diploma uitreiking en een top BBQ.

img-5703Dit jaar hebben we gezeild in 3 groepen: De optimisten 1 en 2 en een grote pico groep. Veel ouders zagen het al. De kids maakten sprongen en zijn super gaan zeilen deze zomer. De pico-groep heeft geproefd hoe het is om met lasers te varen en dat smaakte ook naar meer. In totaal hebben 21 kids een diploma gekregen van CWO1 tot en met CWO3. Top gefeliciteerd allemaal.

De BBQ met het ‘Bring your own’ - concept was erg gezellig we genoten allemaal van de culinaire uitspattingen van sommige ouders en konden onder het genot van een heerlijk zonnetje ons buikje vullen en voor de kids applaudisseren. 

Ouders, opa en oma’s, begeleiders …..super bedankt voor jullie hulp. Zonder deze hulp lukt het gewoon niet om zo lekker te zeilen met iedereen.

Vloot: Voor volgend jaar wordt de vloot uitgebreid met 8 nieuwe opti’s en waarschijnlijk 3 Open Bic’s, een Pico en gaan we de 3 Lasers van de club gebruiken voor instructie. Kortom geef je snel weer op voor volgend jaar ;-)

Jeugdzeilen: Volgend jaar sluiten Mark, Jan Willem en Arnout aan in de commissie om mij te helpen met het nieuwe seizoen. Enne natuurlijk alle ouders, opa en oma’s en begeleiders ;-))

Bedankt allemaal, Happy Sailing

Michielimg-5710

img-5718