Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale werking van de website.
Instellingen

Dé jachthaven van Amsterdam
Durgerdammerdijk 116A. Havenmeester
 06 5162 8873, marifoon #31.

We gaan weer wedstrijdzeilen!

Geplaatst op 15-06-2020  -  Categorie: Wedstrijd  -  Auteur: Karim Kat

Het is zover. Naar het zich laat aanzien mogen we per 1 september eindelijk weer wedstrijden organiseren, onder voorbehoud van eventuele nieuwe coronamaatregelen. We hebben er lang op moeten wachten en we zullen voorlopig nog wel te maken hebben met specifieke coronamaatregelen. We hopen natuurlijk dat alle zeilers deze moeilijke periode doorstaan hebben en hun boot op orde hebben. Zo gaan wij met de Pampusregatta het wedstrijdzeilseizoen openen op het IJmeer/Markermeer op 5 en 6 september en daarmee het najaar inluiden waarin nog veel georganiseerd gaat worden in wedstrijdzeilend nederland. Dit jaar wordt de Pampusregatta vanuit Marina Muiderzand gevaren; daar is op het water én aan de wal voldoende ruimte om ons aan RIVM-richtlijnen te houden.

De dinsdagavond clubcompetitie is dit jaar omgetoverd tot een Najaarscompetitie met 9 wedstrijden en er is een plan om op korte termijn voor leden een wedstrijdbaan beschikbaar te maken die je zelf kunt plannen, een Rondje Pampus van ca 5,5 Nm. Via tracking kan iedereen zijn track delen en kom je in de Ronde Pampus erelijst terecht. Hierover later meer.

Je kunt je nu al inschrijven voor de Pampusregatta en/of de najaarscompetitie die op 1 september van start gaat. De inschrijfkosten voor de najaarscompetitie zijn gereduceerd tot 15,= voor de hele serie van 9 wedstrijden. (zie dinsdagavondwedstrijden).

Wij hebben er weer veel zin in en hopen jullie allen weer te zien op het water.

De wedstrijdcommissie.