Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale werking van de website.
Instellingen

Dé jachthaven van Amsterdam
Durgerdammerdijk 116A. Havenmeester
 06 5162 8873, marifoon #31.

Vacatures in commissies

Geplaatst op 01-12-2021  -  Categorie: Algemeen
Beste leden,
hierbij een update van het verschillende vrijwilligerswerk, waar wij nog mensen voor zoeken. We hebben weliswaar een ‘harde kern’ van zo’n 100 vrijwilligers, maar - bijvoorbeeld met nu 3 schepen van de vereniging die te leen zijn voor leden - we kunnen best nog meer zielen gebruiken.
Hieronder dus een opsomming van de commissies die nog mensen kunnen gebruiken. Je kan via de website (https://www.zvhety.nl/over-de-vereniging/bestuur-en-commissies ) makkelijk de voorzitters bereiken met een mailtje, mocht dat niet goed lukken,  dan kan je altijd direct aan ons mailen, wij zorgen dan voor contact: secretariaat@zvhety.nl en voorzitter@zvhety.nl .
De naam van de commissies geeft al aan waar zij zich binnen de vereniging mee bezig houden, meer informatie kan je natuurlijk altijd inwinnen via de website, de voorzitters of het bestuur.
De wedstrijdcommissie organiseert de interne wedstrijden, maar ook de Y-torenrace begin mei de ‘Zes Uren’ eind juni en de Pampusregatta begin september en zoekt dringend 2 nieuwe leden. Ze verdelen de klussen, dus je kan jezelf ook opgeven voor 1 of meerdere activiteiten. Dat geldt trouwens voor de meeste commissies.
De webcommissie kan(voor de lange termijn)  nog wel iemand gebruiken bij het technisch beheer van ons ‘verenigingssysteem’ E-captain. Daarin is alles in de vereniging geïntegreerd, ledenbeheer, adressenbestand, activiteiten, nieuwsbrief, website,etc.
Ook komen ze graag in contact met enkele mensen die komende maanden enkele dagdelen willen meewerken aan het updaten van de website, inhoudelijk en qua vorm. Dat dus 'op de korte baan'.
De commissie verenigingsschepen is de laatste tijd snel gegroeid: van 1 naar 3 schepen. Daarbij komt planning, administratie, financiën, onderhoud, etc. etc. kijken. Zij zoeken nog 2 nieuwe leden.
De commissie jeugdzeilen organiseert van mei tot september de lessen in de Optimisten, en lasers. Ze denken nu na over ook volwassenenzeilen in onze drie nieuwe verenigingsboten. Ze kunnen nog wel instructeurs erbij gebruiken voor enkele zondagen in het seizoen.
De evenementencommissie heeft genoeg mensen in de kerngroep (maar. extra zijn altijd welkom), maar zoekt nog wel mensen in de ‘flexibele schil’ die kan helpen bij opbouw van evenementen, catering,etc. Je kan dan bij 1 of meerdere evenementen per jaar meehelpen, en natuurlijk ook deelnemen.
De fonteinkruidcommissie houdt (vooral in het seizoen) bij hoe het met maaien gaat en communiceert problemen met bijvoorbeeld de gemeentelijke dienst (Hoorn coordineert dat voor alle gemeentes) die daar mee belast zijn. 1 lid erbij zou mooi zijn.
De barcommissie kan altijd nieuwe barmensen gebruiken: 1 of 20 keer per jaar, maakt niet uit…. Een van de zaken waar we de komende tijd wellicht nog meer mee te maken krijgen is b.v.(helaas) de coronacontrole… Dat vereist meer mensen in de bar als die weer open gaat.
Ook in onze beide havens Marken en Durgerdam is altijd wel wat te doen. Wend je tot de havencommissarissen! 
Voor alles geldt natuurlijk, dat je het leuk moet vinden om een bijdrage te leveren aan het verenigingsleven.
Vrijheid (in verbondenheid) en blijheid (met zijn allen) blijft het devies! 
Neemt niet weg, dat het ook een goede manier is om met meer leden kennis te maken en uiteraard is de bonusregeling van kracht.
Hartelijke groet,
namens commissies en bestuur,
Bob van der Winden