Winterwedstrijd en technische vraagbaak op 12 november a.s.

Geplaatst op 29-10-2017  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Bob

Op zondag 12 november vindt er een noviteit plaats in het clubschip in Durgerdam: een winterwedstrijd voor de bikkels en een technische vraagbaakmiddag voor alle andere leden....

p-dieselkraan1000080Technische vragen kunnen van te voren of tijdens de middag worden gesteld aan Peter Kos, een van onze nieuwe leden, die dit nog eens zal herhalen volgend jaar. Peter heeft een scheepsreparatiebedrijf en weet van de de hoed en de rand, van besturing tot het want...  

Peter heeft scheepswerktuigkunde in Amsterdam gestudeerd en is vanaf 1977 als zelfstandig ondernemer werkzaam.
Daarbij komt een dosis ervaring door de vele zeilavonturen sinds zijn eerste grote zeiltocht in 1978.
Scheepstechniek is Peter's specialiteit wat inhoud alle techniek aan boord, denk daarbij aan navigatie , electrische systemen, verfsystemen, polyester, staal, hout, etc. etc.

Vragen graag aan sutrebuhretepsok.[antispam].@gmail.com of siraterces.[antispam].@zvhety.nl. Wel graag van te voren even inschrijven op de website (ivm de catering - de erwtensoep dus...)!

Beiden beginnen om 13 uur en na afloop is er voor beide groepen samen gratis erwtensoep, verzorgd door de barcommissie! Dat gaat zo door gedurende de winter: dit is een van de manieren waarop we proberen gevolg te geven aan het advies van de 'brainstormgroep' op 2 september om meer voor verschillende leden tegelijkertijd te organiseren.

Wordt vervolgd!