Y-toren race 4 en 5 mei; winterwedstrijd 7 april en dinsdagavonden

Geplaatst op 20-03-2019  -  Categorie: Wedstrijd  -  Auteur: Karim

Beste leden,

heel graag willen we vanuit de wedstrijdcommissie iedereen aanmoedigen om dit jaar in te schrijven voor de Y-Toren Race op 4 en/of 5 mei, desnoods dus voor 1 dag. Naast de Lemsteraken, ORC-klassen en 1/4-tonners kunnen nu dit jaar ook alle ongemeten boten meezeilen in de SW-Klasse. Dus winterzeilers, dinsdagavond zeilers en iedere andere actieve zeiler van Het Y, doe mee en laat zien dat we met onze vereniging ook actief wedstrijdzeilen op ons eigen georganiseerde evenement! Alle informatie vind je op onze website www.ytorenrace.nl en daar kun je je ook meteen inschrijven, inclusief de gezellige en zeer smakelijke BBQ met muziek natuurlijk op de zaterdagavond.

Alleen inschrijven voor de barbecue kan (als Y-lid) ook: kosten 19,50. Inschrijven met een mailtje naar eissimmocdjirtsdew.[antispam].@zvhety.nl.

Karim Kat, namens de Wedstrijd Commissie 

Winterwedstrijd 7 April. Helaas hebben we deze winter een paar keer pech gehad met de weersomstandigheden qua sterke wind. Aan de temperatuur heeft het niet gelegen, die kon je echt niet winters noemen dit jaar. 7 April is alweer de laatste winterwedstrijd en dus je kans om nog een wedstrijdje mee te pakken en alvast in te komen voor het nieuwe seizoen. Na afloop kun je zo aanschuiven in het clubgebouw om de opening van het nieuwe seizoen te vieren. Zie ook de website voor info.

Dinsdagavond wedstrijden 2019. Vanaf 7 mei gaan we weer starten met een mooie serie avondwedstrijden. Je kunt je nu al hiervoor inschrijven. Alle info hierover vind je op de website onder wedstrijden.