Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale werking van de website.
Instellingen

Dé jachthaven van Amsterdam
Durgerdammerdijk 116A. Havenmeester
06 5162 8873

Word lid van Zeilvereniging Het Y!

Ben je een actieve zeiler die graag bijdraagt aan een levendige vereniging? Je bent van harte welkom bij Zeilvereniging Het Y!

Als lid kun je actief deelnemen aan onze activiteiten en met vrijwilligerswerk bonusjaren verdienen, wat je helpt bij het verkrijgen van een vaste ligplaats in onze havens. Leden hebben voordelen zoals deelname aan evenementen tegen ledentarief, gebruik van onze verenigingsboten en korting op passantentarief in onze havens. Ook gezinsleden en begunstigers zijn van harte welkom op onze evenementen. Je ontvangt elk kwartaal ons magazine het Y-Journaal en je krijgt maandelijks onze e-mail nieuwsbrief.

Ook kinderen en jeugdleden kunnen vanaf acht jaar lid worden en hebben de mogelijkheid om zeillessen te volgen en een plek te huren voor hun eigen boot op het jollenveld. Daarnaast krijgen leden tot 25 jaar korting op het huren van 1 van de verenigingsschepen.

Interesse? Bekijk onze tarievenpagina voor leden en vul het aanmeldformulier in voor een lidmaatschap. Na je aanvraag nodigen we je uit voor een kennismakingsavond in ons clubschip te Durgerdam.

Vragen? Stuur een e-mail naar onze contactpersoon voor kandidaatleden, Anne Kooyman. We kijken ernaar uit je te verwelkomen bij Zeilvereniging Het Y!