Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale werking van de website.
Instellingen

Dé jachthaven van Amsterdam
Durgerdammerdijk 116A. Havenmeester
06 5162 8873

7 Whats-app groepen van ZVhetY

Geplaatst op 01-02-2023  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Bob

Voor velen een weet, voor sommigen een vraag: hoe kom ik in contact met andere leden?

Op één van de manieren willen we jullie dit jaar graag nog even attent maken: we hebben 7 Whatsapp groepen (met varierend van tussen de 13 en 71 leden) waar je makkelijk als lid kunt 'inschuiven'.

Leden helpen Leden: Vaak kom je net een onderdeel tekort, wil je weten waar je iets wil kopen of wil je juist iets kwijt. Ook zijn er leden die graag hun kennis delen, ook deze vind je via deze groep

Toerzeil groep: Ga je varen? Wil je meevaren met je schip of als opstapper? En vind je het leuk als andere boten of bemanning van ZVHetY meevaren? Meld je tocht dan in deze appgroep! Zo kunnen we samen toertochtjes maken. 

Dinsdagavond wedstrijden: Wil jij mee doen met een clubwedstrijd op de dinsdagavond? Vaar zelf met je boot mee of vraag of je mee mag als opstapper.

J22 zeilers: Wil je op een van de J22's van de vereniging zeilen? In deze appgroep zit iedereen die het leuk vind om op de J22 te varen. Vraag elkaar om hulp of vraag elkaar mee om samen meer mijlen te maken op de J22. 

Gebruikers De Bries: Ook de gebruikers van ons toerschip de Bries hebben een eigen app-groep.

Klussers van het Y: Wil jij helpen met het klussen op de haven of aan de verenigingsboten? Meld je aan voor deze appgroep en samen maken we Het Y steeds een stukje mooier. 

Bargroep: Alleen als je ook wil meedraaien met bardiensten kan je lid van deze groep worden. 

De toegang tot deze appgroepen vind je makkelijk via 'voor leden' > Whatsapp groepen ZVhetY (wel eerst even inloggen!).

Verder hebben bestuur en commissies vaak ook eigen app-groepen: mocht je daarin geinteresseerd zijn, meld je dan aan bij een van de voorzitters van deze groepen (te vinden op de website onder vereniging > bestuur en commissies).