Uitnodiging ledenvergadering 15 maart, 20 uur.

Geplaatst op 28-02-2019  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Bob

Vrijdag 15 maart a.s. om 20.00 uur is de eerste ledenvergadering van 2019 aan de orde: het bestuur nodigt alle leden uit daar mee te denken en beslissen over de toekomst van de vereniging. Traditiegetrouw presaenteert de penningmeester (Cobie Fransen) het financieel verslag en presenteren de secretarissen (Jan Verjaal en Bob van der Winden) het bestuurlijk jaarverslag, maar dit jaar wordt vooral ook aandacht besteed aan het exploitatieplan voor het verenigingsschip, en zullen de commissievoorzitters hun verslag in een nieuwe vorm presenteren.

Na drie jaar, resp. zelfs 6 jaar trouwe dienst treden de penningmeester en de wedstrijdcommissaris statutair af. Het bestuur stelt voor zowel Cobie Fransen (penningmeester) als Sjoerd Ooms (wedstrijdcommissaris) te herbenoemen. Andere kandidaten kunnen zich tot uiterlijk 4 dagen voor de ledenvergadering melden bij het bestuur: siraterces.[antispam].@zvhety.nl

Allen hartelijk welkom!

Kijk hier voor het vergaderboekje (inclusief de verslagen van de commissies en de plannen voor het schip) en het financieel jaarverslag over 2018.