Opzeggingen snel doorgeven!

Geplaatst op 31-10-2018  -  Categorie: Bestuur  -  Auteur: Bob

Beste leden,

Op 1 november moesten opzeggingen van boxen binnen zijn bij de havencommissie. Heb je dat nog niet gedaan, doe het dan uiterlijk 7 november, anders moeten we je de rekening voor 2019 sturen. Vandaag, 5 november, is ook de wachtlijst definitief gesloten. 

De procedure is nu als volgt:

Inmiddels is de bonuslijst doorgegeven aan de commissievoorzitters, die kunnen er dit weekend nog commentaar op leveren. (Leden verdienen 'bonusjaren' voor de wachtlijst door minstens 6 dagdelen per jaar vrijwilligerswerk voor de vereniging te verrichten).

De ligplaatsen worden door de beide havencommissarissen van resp. Durgerdam en Maren toegewezen aan een senior lid (dus gelden niet voor het schip). Heb je eenmaal een vaste ligplaats dan hoef je je niet meer op te geven voor de wachtlijst, maar wel graag melden als je volgend jaar geen plek meer wilt! 

Komende week wordt de definitieve wachtlijst, gecorrigeerd met bonusjaren gepubliceerd op de website. Daar kan je nazien hoe je er voor staat. Het ziet er overigens naar uit, dat er dit jaar weinig opzeggingen zijn.

Wij streven er dan naar om op 1 december of zo snel mogelijk daarna de nieuwe havenindeling bekend te maken.

Opzeggen lidmaatschap: voor 1 december!

Meer informatie bij Bob van der Winden: siraterces.[antispam].@zvhety.nl